Köpvillkor

Företag: Pippifoder Sverige AB (559443-0091)

Företagsadress: Pippifoder Sverige AB, Håverud Linhagen, 66194 Säffle

Priser

Alla priser är inklusive moms. Frakt tillkommer.

Betalning

Betalning på sidan sker via Payson Checkout.

Leverans

Beställningar skickas i första hand med DHL och levereras till ombud eller dirket till leveransadressen. Leveranstiden är mellan 3-7 arbetsdagar. Om det skett förseningar i din leverans (utan att vi meddelat dig om längre leveranstid) så ska du kontakta oss direkt via e-post (kontakt@pippifoder.se) eller telefon
(0730267410).

Ångerrätt

Produkten skall vara i säljbart skick med oskadad förpackning. Du har en lagstiftad 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara som du beställt. Vid nyttjande av ångerrätt står du som kund för
returfrakten. Vid nyttjande av ångerrätten återbetalas hela summan, förutom fraktkostnader. Skador som uppkommit på returnerad vara är avsändarens ansvar. All returfrakt hanteras av oss på Pippifoder.

Vid nyttjad ångerrätt kommer vi skapa upp en fraktsedel till dig och boka upphämtning med DHL som kommer och hämtar varorna.

Reklamation

Meddela varför du inte godtar varan samt ange vilket sätt du anser att varan är felaktig till e-post (kontakt@pippifoder.se) eller telefon (0730267410). Meddela alltid eventuell reklamation snarast möjligt. Du har enligt lag, reklamationsrätt på din vara i 3 år förutsatt att felet kan åberopas säljaren som ursprungligt, inom 6 månader från inköpstillfället. Vi accepterar Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Vid reklamation kommer vi skapa upp en fraktsedel till dig och boka upphämtning med DHL som kommer och hämtar varorna.

Bytesvillkor

Vid byte av produkt. Du står själv för returfrakten tillbaka till oss och frakten sker via oss med oss som fraktbokare. Vid byte debiteras köparen för ny fraktkostnad. OBS! Kom ihåg att alltid meddela oss via e-post (kontakt@pippifoder.se) eller telefon (0730267410) innan du skickar dina varor!

Ej uthämtade paket

Vid ej hämtat paket debiteras frakt samt returfrakt och emballage 390kr inkl. moms. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.

OrdersummaPrisLeveranssätt
1-1 499kr99krTill tomt
1 500kr +FraktfrittTill tomt

Kundservice

Gå till vår kontaktsida

Samtycke till Uppföljningsmail för Produktrecensioner

När du genomför ett köp hos Pippifoder, kommer vi att skicka dig ett uppföljningsmail 14 dagar efter ditt köp. Syftet med detta mail är att bjuda in dig att lämna en recension av de produkter du köpt. Vi tror att dina åsikter och erfarenheter är värdefulla för både oss och andra kunder.
För att skicka dessa inbjudningar, kommer vi att använda den e-postadress du angav vid köptillfället. Din e-postadress och köpinformation kommer att hanteras i enlighet med vår integritetspolicy.
Du har rätt att när som helst avstå från dessa inbjudningar genom att kontakta oss eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i varje inbjudningsmail. Vi respekterar ditt beslut och kommer inte att skicka ytterligare inbjudningar om du väljer att avregistrera dig.