Vildfågelmix

Vildfågelmix är en produkt som innehåller en blandning av olika frön. Vi kommer få in en skalfri vildfågelmix till hösten 2024.

Upptäck det perfekta sättet att välkomna naturens under till din trädgård med vår premium Vildfågelmix. Denna omsorgsfullt sammansatta blandning av frön är designad för att locka en mängd olika fågelarter, oavsett årstid, och fylla din utomhusmiljö med liv och färg.

Vår Vildfågelmix innehåller en riklig mängd solrosfrön, som är kända för att vara en favorit bland många fågelarter, från de ståtliga kardinalerna till de livliga blåmesarna. Dessa näringsrika frön erbjuder ett högt energiinnehåll, vilket är avgörande för fåglarnas överlevnad under de kallare månaderna.

För att säkerställa en balanserad kost har vi även inkluderat hirs och sorghum i mixen. Dessa små men näringsrika frön är särskilt omtyckta av markätande fåglar som sparvar och duvor, vilket bidrar till en större mångfald av fågelarter i din trädgård.

Vete, en annan viktig komponent i vår mix, tillhandahåller viktiga kolhydrater som hjälper till att hålla energinivåerna uppe hos våra fjäderbeklädda vänner, medan de naturliga fetterna från jordnötterna erbjuder ett kritiskt näringsämne som stödjer fåglarnas hälsa och välmående.

Denna noggrant balanserade blandning är inte bara till för att locka en större variation av fåglar till din trädgård, utan också för att ge dem den näring de behöver för att trivas. Våra ingredienser är av högsta kvalitet och helt fria från tillsatser, vilket garanterar en naturlig och säker föda för dina fjäderbeklädda besökare.

Oavsett om du är en erfaren fågelskådare eller bara vill bidra till den lokala viltvården, är vår Vildfågelmix det perfekta valet. Inte bara kommer den att berika din trädgårdsmiljö, men den erbjuder även en sällsynt inblick i den fascinerande världen av vilda fåglar. Låt din trädgård bli en fristad för fåglar och upplev glädjen i att observera dem året runt.