Vildfågelmix utan skal 15kg

Förbättra fågelmatningen i din trädgård med vår vildfågelmix no mess som är frön helt utan skal. Denna 15 kg säck med skalfri blandning är utformad för att ge näring till vildfåglar utan att lämna efter sig skal och spill. Perfekt för fågelälskare som vill hålla matningsplatsen ren och inbjudande.

Innehåll:

379,00kr

Slutsåld

Vill du få ett meddelande när denna produkt åter finns i lager?

Vildfågelmix no mess – Skalfri foderblandning för ren och bekväm utfodring

Vår vildfågelmix no mess är speciellt sammansatt för att tillgodose vildfåglarnas energibehov och minska avfall:

 • Skalfri sammansättning – Fröerna i denna blandning är skalade, vilket minimerar spill och håller matningsplatsen ren. Detta gör utfodringen både praktisk och hygienisk, särskilt i trädgårdar och på terrasser.
 • Bred näringsprofil – Blandningen innehåller en balanserad kombination av solrosfrön, majs, hirse, havre, jordnötter och vete, vilket säkerställer att fåglarna får en varierad och näringsrik kost. Varje ingrediens är noga utvald för att maximera näringsvärdet och ge den energi som behövs för hälsa och vitalitet.
 • Hög energihalt – Solrosfröna och jordnötterna bidrar med rika fetter och proteiner, medan de knäckta majskärnorna och hirs ger snabb energi som stödjer fåglarnas dagliga aktiviteter och metaboliska behov.
 • Enkel matsmältning – Eftersom fröerna är skalade, är de lättare för fåglarna att äta och smälta, vilket gör dem till en utmärkt matningslösning för småfåglar och andra arter som behöver snabb tillgång till energi.

Fördelar med vår vildfågelmix no mess

Vår vildfågelmix no mess erbjuder flera fördelar som gör utfodringen enkel och effektiv:

 • Stödjer fåglarnas hälsa
  Den näringsrika blandningen ger essentiella fettsyror, proteiner och vitaminer som stöder fåglarnas hälsa och hjälper dem att bygga starka fjädrar och upprätthålla ett starkt immunsystem.
 • Minskat spill och renare matningsplatser
  Den skalfria formulan eliminerar avfall och spill, vilket gör det lättare att hålla matningsplatsen ren och fri från skadedjur. Detta bidrar till en bättre och mer hygienisk matningsmiljö.
 • Lätt att använda och sprida
  Blandningen kan enkelt spridas på marken, i fågelautomater eller på fågelbrädor, vilket gör den flexibel och lämplig för en mängd olika matningsmetoder och fågelarter.
 • Miljövänligt alternativ
  Genom att minska mängden avfall och spill, bidrar denna foderblandning till att minska påverkan på miljön och stöder en mer hållbar livsstil.

Vilka fåglar äter vildfågelmix no mess?

Vår vildfågelmix no mess är populär bland ett brett spektrum av fågelarter. Här är några av de arter som särskilt uppskattar denna skalfri blandning:

 • Grönsiskor – Drar nytta av den högenergikost som blandningen erbjuder, vilket hjälper dem att hålla sig aktiva och hälsosamma.
 • Steglitsor – Får snabb energi från de skalade solrosfröna och hirs, vilket stödjer deras livliga beteende och färgstarka fjäderdräkt.
 • Nötväckor – Använder blandningen som en pålitlig källa till fett och protein, vilket är avgörande för deras energibehov under kalla månader.
 • Entitor – Gillar den varierade kosten och drar nytta av de näringsrika ingredienserna som stödjer deras dagliga aktiviteter.
 • Rödhakar – Utnyttjar den lättillgängliga maten för att fylla på sina energireserver och bibehålla sin hälsa under hela året.
 • Koltrastar – Dra fördel av den enkla tillgången till näring och energirika frön som hjälper dem att hålla sig starka och livskraftiga.

Hur du utfodrar vildfåglar med vår vildfågelmix no mess

 1. Välj rätt matningsmetod
  Använd en fågelmatare, sprid blandningen på en fågelbräda eller direkt på marken. Anpassa metoden efter de fågelarter du vill locka till din trädgård.
 2. Placera mataren på en säker plats
  Häng upp eller placera mataren där fåglarna känner sig trygga från rovdjur. En plats nära buskar eller träd ger skydd och enkel tillgång till matningsstationen.
 3. Fyll på regelbundet
  För att säkerställa att fåglarna har kontinuerlig tillgång till näring, fyll på mataren regelbundet och övervaka matningsplatsen för att hålla den fri från gammal mat och avfall.
 4. Rengör mataren
  Håll matningsplatsen hygienisk genom att rengöra mataren regelbundet med varmt vatten och mild tvål. Detta minskar risken för sjukdomar och håller blandningen fräsch längre.

Beställ din vildfågelmix no mess idag!

Förse dina vildfåglar med högkvalitativ näring och håll samtidigt matningsplatsen ren med vår vildfågelmix no mess. Beställ nu och skapa en trivsam miljö för dina fjäderklädda vänner!

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.