Talgkorv

Talgkorven är som en talgboll men större. Talgkorven innehåller talg, jordnötter och frön som är en viktigt källa till fett och näring för fåglar. Talgkorven är förpackad i bionät som bryts ner på 2-3 månader och smälter i magen om ett djur skulle råka få det i sig.

Vi kommer få in en talgkorvar till hösten 2024.

Vår Talgkorv är skapad med en noggrant balanserad blandning av högkvalitativa animaliska fetter och en mängd essentiella frön och korn, inklusive solrosfrön, hirs och krossat vete. Denna rika sammansättning säkerställer en hög energidensitet, vilket är särskilt viktigt under de kalla månaderna när naturliga födoämnen är svåra att finna.

Produkten kommer i ett praktiskt korvformat, vilket gör den enkel att hänga upp i träd eller på särskilda matare. Dess fasta form minskar spill och håller trädgården ren, samtidigt som den erbjuder en säker matningsplats som skyddar mot rovdjur.

Oavsett om du är en passionerad fågelskådare eller bara vill bidra till lokala vildfåglars välbefinnande, är vår Talgkorv ett utmärkt val. Den lockar till sig allt från små sångfåglar till större arter, vilket bidrar till en dynamisk och livfull atmosfär i din utomhusmiljö. Gör din trädgård till en välkomnande oas för fåglar med vår näringsrika och energigivande Talgkorv – ett enkelt sätt att ge tillbaka till naturen och njuta av dess skönhet.