DALL·E 2023 10 10 13.39.00 Artistic watercolor illustration of a serene autumn scene where a human hand is seen hand feeding a chaffinch bofink. The background showcases the v

Lokala samarbeten

Att mata fåglar är att bry sig om naturen och miljön och ett steg i detta är såklart transporter. Som på vilken vanlig webbshop som helst kan man köpa och få varorna hemskickade, köper man få produkter får man betala frakt, men ganska snart blir det ändå fraktfritt.
Vi knyter fler och fler samarbeten med lokala aktörer, det kan vara handelsträdgårdar, bygghandlare, lantbutiker och liknande där man är intresserad av att sälja våra produkter. Då gör vi en gemensam satsning och tar in beställningar i förväg för att veta hur stort intresset är. Sedan skickar vi en (1) transport till vår partner och kunderna kan hämta ut. Detta är naturligtvis bra, vi minskar transporterna och vi sparar transportkostnader för alla vilket gör att vi kan fortsätta hålla riktigt låga priser.

Hitta en återförsäljare nära dig!

Våra återförsäljare

  • Rotnäs Gårdsbutik

    En mysig gårdsbutik i ett gammalt magasin. Här finner du ett café och en gårdsbutik med inredningsartiklar. Vi har gott om sittplatser i den fina lantliga utomhusmiljön och även inne i det vackra magasinet. På gården finns hundar, katter och hästar. Självklart är djur välkomna på gården! 

  • Linhagen Gård

    Linhagen ligger mitt emellan Säffle och Åmål, endast en kilometer från E45, men tillräckligt långt ifrån för att komma av stora vägen och ta det lugnt ett tag. Vi erbjuder lokala produkter eller produkter vi verkligen gillar i vår lantbutik och i samma lokal kan man passa på att ta en fika, kaffe och kaka finns alltid, vad som bjuds blir en överraskning, det bestäms av säsong, lust och nyfikenhet.

    Håverud Linhagen, 66194 Säffle

    kontakt@linhagen.se https://linhagen.se/