Skalade ekologiska solrosfrön 25kg

Ge dina vildfåglar förstklassig näring med våra skalade ekologiska solrosfrön. Denna 25 kg säck med certifierat ekologiska frön erbjuder en ren och hållbar energikälla som stödjer fåglarnas hälsa och vitalitet genom alla årstider.

995,00kr

Slutsåld

Vill du få ett meddelande när denna produkt åter finns i lager?

Näringsrik och hållbar fågelmat

Våra ekologiska skalade solrosfrön är mer än bara fågelmat. De representerar ett miljövänligt alternativ som är rikt på viktiga näringsämnen:

 • Ekologisk produktion – Våra solrosfrön odlas utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel, vilket garanterar en ren och naturlig produkt. Detta främjar inte bara fåglarnas hälsa, utan också en hållbar miljö.
 • Hög fetthalt – De skalade solrosfröna är fulla av naturliga oljor och fettsyror, vilket ger en kraftig energikick som är avgörande för fåglarnas metabolism. Fettsyrorna stödjer utvecklingen av starka fjädrar och bidrar till deras långsiktiga hälsa.
 • Enkel matsmältning – De skalade fröna är lättare för fåglarna att äta och smälta än hela frön med skal, vilket gör dem till ett idealiskt val för småfåglar och de som behöver snabb energi.
 • Hög näringstäthet – Förutom deras fettrika innehåll är dessa frön också en utmärkt källa till proteiner och vitaminer som E-vitamin, vilket bidrar till ett starkt immunsystem och god reproduktiv hälsa.

Fördelar med våra ekologiska skalade solrosfrön

Våra ekologiska skalade solrosfrön erbjuder flera fördelar som bidrar till både fåglarnas välmående och en hållbar livsstil:

 1. Stödjer fåglarnas hälsa
  Ekologiska solrosfrön erbjuder en hög fetthalt och näringsinnehåll utan tillsatser eller bekämpningsmedel, vilket gör dem säkra och nyttiga för alla fågelarter. De hjälper till att förbättra energinivåerna och stödjer en stark fjäderdräkt, särskilt under kalla vintermånader och under häckningstiden.
 2. Minskat spill och renare matningsplatser
  Eftersom fröna är skalade, blir det minimalt spill, vilket gör det lättare att hålla matningsplatserna rena och hygieniska. Detta bidrar till en bättre matningsmiljö och minskar risken för skadedjur.
 3. Lätt att använda och sprida
  De krossade solrosfröna kan spridas direkt på marken, i fågelautomater eller på fågelbrädor, vilket gör dem till en flexibel matningslösning. Detta gör dem lämpliga för en mängd olika matningsmetoder och fågelarter.
 4. Miljövänligt alternativ
  Genom att välja ekologiska solrosfrön, stödjer du hållbara jordbruksmetoder som gynnar både miljön och fåglarna. Du bidrar till att minska användningen av kemikalier och bevara naturliga habitat.

Vilka fåglar äter ekologiska skalade solrosfrön?

Våra ekologiska skalade solrosfrön är populära bland ett brett spektrum av fågelarter. Här är några arter som särskilt drar nytta av denna högkvalitativa fågelmat:

 • Pilfinkar – Drar nytta av den energirika födan för att hålla sig aktiva och friska året runt.
 • Stjärtmesar – Dessa små fåglar uppskattar de lättillgängliga fetterna och proteinerna i fröna.
 • Bergfinkar – Får en snabb energiboost som hjälper dem att bibehålla sitt aktiva liv och häckningsframgång.
 • Stenknäckar – Solrosfröna är en utmärkt näringskälla som stödjer deras behov av fett och proteiner.
 • Sidensvansar – Älskar den näringsrika maten och använder den för att bygga upp sina fettreserver inför kalla perioder.

Hur du utfodrar vildfåglar med våra ekologiska skalade solrosfrön

 1. Välj rätt matningsmetod
  Sprid fröna i en fågelmatare, på en fågelbräda eller direkt på marken. Anpassa metoden efter de fågelarter du vill locka till din trädgård.
 2. Placera mataren på en säker plats
  Häng upp eller placera mataren där fåglarna känner sig trygga från rovdjur. En plats nära buskar eller träd ger skydd och enkel tillgång till matningsstationen.
 3. Fyll på regelbundet
  För att säkerställa att fåglarna har kontinuerlig tillgång till näring, fyll på mataren regelbundet och övervaka matningsplatsen för att hålla den fri från gammal mat och avfall.
 4. Rengör mataren
  Håll matningsplatsen hygienisk genom att rengöra mataren regelbundet med varmt vatten och mild tvål. Detta minskar risken för sjukdomar och håller fröna fräscha längre.

Beställ dina ekologiska skalade solrosfrön idag!

Förse dina vildfåglar med den bästa näringen och stöd samtidigt miljön med våra ekologiska skalade solrosfrön. Beställ nu och se hur din trädgård blir ett tillflyktsort för friska och glada fåglar!

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.