Leo & Wolf Talgfröbar – All Season 600g

Upplev fördelarna med talgfröbars All Season – en balanserad och näringsrik fågelmat som är utmärkt för vildfåglar under alla årstider. Speciellt formulerad för att stödja fåglarna under vår, sommar och höst, och är ovärderlig under häckningstiden.

45,00kr

Slutsåld

Vill du få ett meddelande när denna produkt åter finns i lager?

Kategorier: ,

Varför ska jag välja Talgfröbar All Season?

 • Rik på Proteiner och Mineraler
  Talgfröbars All Season är packad med essentiella proteiner och mineraler som hjälper fåglarna att bibehålla hälsa och energi. Dessa näringsämnen är särskilt viktiga under häckningstiden när fåglarna behöver extra stöd för att mata sina ungar.
 • Passar Året Runt
  Denna mångsidiga fågelmat är idealisk för alla säsonger. Från att stödja vårens häckande fåglar till att ge näring under sommarens och höstens aktiviteter, erbjuder talgfröbars All Season en pålitlig energikälla året runt.
 • Säker och Innovativ Förpackning
  Förpackade utan nät för att förhindra att fåglarna fastnar, vilket gör dem både säkra att använda och skonsamma för miljön. Den innovativa förpackningen gör dem enkla att hantera och hänga upp.
 • Värmebehandlade för Optimal Säkerhet
  Varje talgfröbar är noggrant värmebehandlad för att eliminera potentiellt farliga bakterier och föroreningar, vilket säkerställer en ren och säker matkälla för dina vildfåglar.
 • Naturliga Ingredienser
  100% fria från smak- och färgämnen, dessa talgfröbars är tillverkade med naturliga ingredienser. Detta säkerställer att fåglarna får en hälsosam och naturlig kost utan onödiga tillsatser.
 • Finska Kvalitetsråvaror
  Innehåller noggrant utvalda råvaror från Finland, kända för sin höga kvalitet och näringsinnehåll, vilket gör produkten pålitlig och effektiv för fågelmatning.
 • Enkel Upphängning
  Designade för att vara användarvänliga, talgfröbarsen är utrustade med hål som gör dem enkla att hänga upp i träd, buskar eller fågelmatare, vilket gör det lätt att erbjuda fåglarna en tillgänglig matkälla.
 • Utvecklade med Fåglarnas Välbefinnande i Fokus
  Varje aspekt av dessa talgfröbars är utformad för att stödja fåglarnas hälsa och säkerhet. Den näringsrika sammansättningen är noggrant balanserad för att möta fåglarnas behov genom hela året.

All Seasons fördelar för Dina Vildfåglar

 • Näringsrik och Balanserad Kost
  Kombinationen av proteiner och mineraler gör dessa frökakor perfekta för att stödja fåglarnas hälsa och tillväxt. Det hjälper dem att hålla sig starka och aktiva oavsett säsong.
 • Året Runt Användning
  Talgfröbars All Season är utmärkt för alla säsonger, vilket gör dem till en pålitlig matkälla under hela året. Detta ger kontinuerligt stöd, särskilt under vårens och höstens krävande perioder.
 • Hälsosam och Säker Mat
  De naturliga ingredienserna och den värmebehandlade processen säkerställer att fåglarna får en säker och hälsosam kost, fri från skadliga bakterier och tillsatser.

Köp Talgfröbars All Season hos oss!

Ge dina vildfåglar den bästa möjliga näringen året runt med talgfröbars All Season. Beställ nu för att säkerställa att fåglarna i din trädgård har tillgång till en näringsrik och säker matkälla genom alla säsonger!

 

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Vanliga frågor om Talgfröbars All Season

 • Hur ska jag placera talgfröbarsen?

  • Strategisk Placering
   Häng upp frökakorna i träd eller fågelmatare där de är skyddade från regn och rovdjur, vilket gör det säkert och bekvämt för fåglarna att äta.
  • Kontinuerlig Tillgång
   Fyll på med nya frökakor regelbundet för att säkerställa att fåglarna alltid har tillgång till en pålitlig energikälla.
  • Säker Matning
   Placera frökakorna på säkra platser för att undvika att fåglarna utsätts för potentiella faror som rovdjur.