Rea!

Talgbollslådan

507,00kr

Talgbollslådan innehåller 4 hinkar med talgbollar till ett oslagbart pris! Talgbollar utan nät i hink av högsta kvalitet. 50 talgbollar per hink á 80g. Talgbollar är en viktig näringskälla för småfåglarna.

OBS hinken är en plasthink med lock, inte en plåthink.

Talgbollar utan nät i hink (50st) × 4

Talgbollar utan nät i hink av högsta kvalitet. 50 talgbollar per hink á 80g. Talgbollar är en viktig näringskälla för småfåglarna. Talgbollarna är av premium kvalitet, ingen palmolja och inga animaliska fetter, bara vettiga grejer som fåglarna älskar. Blåmes, talgoxe, grönfink, nötväcka, pilfink, gråsparv, svartmes och hackspett gillar talgbollar. OBS hinken är en plasthink med lock, inte en plåthink.

Fraktkostnad: 99 kr

99

Fri frakt vid köp över 1500 kr!

1500

Leveranstid 3-7 arbetsdagar

per säck

Beskrivning

De flesta småfåglar uppskattar talgbollar och framför allt blåmes, talgoxe, grönfink, koltrast, pilfink, gråsparv, svartmes och hackspett. Fettrikt talg och ett högt fröinnehåll ger bra förutsättningar för småfåglar att överleva vintern. Fler och fler fåglar stannar över våra “varma vintrar” och för dem ger den ofta snabba, skiftningen mellan varmt, kallt och snö en besvärlig matsituation.
Talgbollarna är utan nät!

Du kanske också gillar …