Hampafrön 15kg

Ge dina vildfåglar en energirik och naturlig måltid med våra hampafrön som fågelmat. Dessa högkvalitativa frön en idealisk näringskälla för att stödja fåglarnas hälsa och välmående året runt.

569,00kr

Slutsåld

Vill du få ett meddelande när denna produkt åter finns i lager?

Artikelnr: PI7003 Kategorier: ,

Varför välja våra hampafrön som fågelmat?

 • Naturlig och näringsrik fågelmat
  Hampafrön är rika på proteiner, essentiella fettsyror och vitaminer som är avgörande för fåglarnas hälsa. Denna naturliga fågelmat ger dina vildfåglar den energi och näring de behöver för att bibehålla styrka och vitalitet, särskilt under krävande förhållanden som vinter och häckningstid.
 • Levereras i en praktisk 15 kg säck
  Vår 15 kg säck med hampafrön ger ett generöst utbud som räcker länge, vilket gör det enkelt att utfodra en stor population av fåglar utan att ständigt behöva fylla på. Perfekt för både entusiastiska fågelskådare och de som vill bidra till att stödja det lokala fågellivet.
 • Idealisk för olika typer av utfodring
  Hampafrön är mångsidiga och kan användas i olika matningsmetoder. De fungerar utmärkt i fågelautomater, på fågelbrädor, eller direkt på marken, vilket gör dem till en flexibel matningslösning för olika fågelarter och miljöer.
 • Frön av högsta kvalitet
  Våra hampafrön är noggrant utvalda och av högsta kvalitet för att säkerställa att dina fåglar får de bästa möjliga näringsämnena. Fröna är fria från tillsatser och konstgjorda färgämnen, vilket gör dem till ett naturligt och hälsosamt val för dina vildfåglar.
 • Stöd för biodiversitet och ekosystem
  Hampafrön lockar till sig en mängd olika fågelarter, vilket bidrar till att främja biodiversiteten i din trädgård eller naturmiljö. Att mata fåglar med dessa näringsrika frön hjälper till att stödja och upprätthålla ett hälsosamt ekosystem.

Vilka fåglar äter hampafrön?

Hampafrön är en favorit bland många småfåglar och fröätare. De är särskilt populära hos arter som:

 • Grönfinkar – Älskar hampafrön för deras höga oljeinnehåll som bidrar till fjäderdräktens glans och hälsa.
 • Talgoxar – Drar nytta av den höga energinivån i hampafrön, vilket hjälper dem att hålla sig aktiva och vitala.
 • Blåmesar – Utnyttjar fröna för att få i sig de fetter och proteiner de behöver under kalla vintermånader.
 • Stjärtmesar – Finner hampafrön lätta att hantera och idealiska för att lagra energi under häckningssäsongen.
 • Gråsparvar – Dras till hampafrön för deras lättsmälta näringsämnen som stödjer tillväxt och reproduktion.
 • Domherrar – Använder hampafrön som en källa till både energi och viktiga fettsyror för att överleva kyliga vintrar.

Genom att erbjuda hampafrön, lockar du till dig en mångfald av fågelarter, vilket gör din matningsstation till ett livligt och varierat ekosystem.

Hur du använder hampafrön som fågelmat

 1. Välj en matningsmetod
  • Hampafrön kan användas i olika matningsmetoder. Placera dem i en fågelmatare, på en fågelbräda, eller sprid dem direkt på marken för att attrahera markätande fåglar.
 2. Häng upp och fyll på
  • Häng upp mataren på en stabil gren, stolpe eller krok, eller ställ fågelbrädan på en säker plats. Fyll på med hampafrön och övervaka regelbundet för att se till att fåglarna har tillgång till färsk mat.
 3. Rengör och underhåll
  • För att hålla matningsplatsen hygienisk, rengör mataren eller brädan regelbundet med varmt vatten och mild tvål. Detta förhindrar uppbyggnad av bakterier och mögel, vilket skyddar fåglarna från sjukdomar.

Beställ din säck med 15 kg hampafrön idag!

Ge dina vildfåglar den näringsrika och naturliga föda de förtjänar med vår 15 kg paket med hampafrön. Beställ nu och skapa en hållbar och välmående matningsmiljö för dina fjäderklädda vänner!

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.