Leo & Wolf Talgfröbar – Insect 600g

Ge dina vildfåglar en naturlig energikick med talgfröbars insect. Berikad med finskt insektsprotein och högt fetthalt, är denna frökaka idealisk för att ge fåglarna den näring och energi de behöver för att frodas året runt.

45,00kr

Slutsåld

Vill du få ett meddelande när denna produkt åter finns i lager?

Kategorier: ,

Varför ska jag välja Talgfröbar Insect?

 • Naturligt och Näringsrikt Insektsprotein
  Innehåller naturligt finskt insektsprotein som är en utmärkt proteinkälla för vildfåglar. Denna komponent tillför viktiga näringsämnen som hjälper fåglarna att hålla sig friska och aktiva, särskilt under krävande perioder.
 • Hög Energi och Fettinnehåll
  Med 65% fett ger talgfröbars insect en kraftfull energikälla, perfekt för att stödja fåglarnas metaboliska behov. Det höga fettinnehållet hjälper till att bygga energireserver som är kritiska för fåglarna under kalla och energikrävande perioder.
 • Säker och Miljövänlig Förpackning
  Designad utan nät för att förhindra att fåglarna fastnar, vilket gör den både säker för användning och skonsam mot miljön. Detta innovativa förpackningssätt bidrar till en problemfri matning.
 • Värmebehandlad för Optimal Säkerhet
  Varje talgfröbar är värmebehandlad för att avlägsna potentiellt skadliga bakterier och föroreningar, vilket garanterar en ren och trygg matkälla för vildfåglarna.
 • Naturliga och Tillsatsfria Ingredienser
  100% fri från smak- och färgämnen, dessa frökakor är framställda med naturliga ingredienser som säkerställer att fåglarna får en hälsosam och naturlig diet utan onödiga tillsatser.
 • Enkel Upphängning
  Försedd med hål för enkel upphängning i träd, buskar eller fågelmatare. Detta gör talgfröbars insect lätt att använda och gör det enkelt för fåglarna att komma åt maten.
 • Utvecklade med Fåglarnas Hälsa i Fokus
  Varje aspekt av talgfröbars insect är designad för att främja fåglarnas välbefinnande. Den näringsrika blandningen är speciellt formulerad för att stödja deras hälsa och energi genom hela året.

Insects fördelar för Dina Vildfåglar

 • Naturligt Protein
  Finskt insektsprotein ger fåglarna en naturlig proteinkälla som stöder deras tillväxt, hälsa och reproduktion. Detta är särskilt viktigt under häckningssäsongen när behovet av protein ökar.
 • Kraftfull Energitillförsel
  Det höga fettinnehållet i dessa frökakor hjälper till att bygga och upprätthålla viktiga energireserver som fåglarna behöver för att klara av hårda och kalla perioder.
 • Säker och Naturlig Kost
  Med 100% naturliga ingredienser och ingen tillsats av konstgjorda smak- eller färgämnen, får fåglarna en hälsosam och säker matkälla som stöder deras naturliga diet.

Köp Talgfröbars Insect hos oss!

Säkerställ att dina vildfåglar får den näring och energi de behöver med talgfröbars insect. Beställ nu och upplev fördelarna med naturligt insektsprotein och högkvalitativa ingredienser i din fågelmatning!

 

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Vanliga frågor om Talgfröbars Insect

 • Hur ska jag placera talgfröbarsen?

  • Strategisk Placering
   Häng upp frökakorna i träd eller fågelmatare där de är skyddade från regn och rovdjur, vilket gör det säkert och bekvämt för fåglarna att äta.
  • Kontinuerlig Tillgång
   Fyll på med nya frökakor regelbundet för att säkerställa att fåglarna alltid har tillgång till en pålitlig energikälla.
  • Säker Matning
   Placera frökakorna på säkra platser för att undvika att fåglarna utsätts för potentiella faror som rovdjur.