Leo & Wolf Talgfröbar – Berry 600g

Förse dina vildfåglar med en utsökt och näringsrik kost genom vår Talgfröbar Berry. Denna högkvalitativa foderblandning kombinerar fett- och energirika frön med näringsrika torkade bär, vilket gör den perfekt för att möta fåglarnas höga energibehov under krävande vinterförhållanden.

45,00kr

Slutsåld

Vill du få ett meddelande när denna produkt åter finns i lager?

Kategorier: ,

Varför Välja Talgfröbar Berry?

 1. Näringsrika Torkade Bär
  Fettfröblandning Berry är berikad med torkade bär som erbjuder viktiga vitaminer och mineraler. Bären bidrar med naturliga antioxidanter som stöder fåglarnas immunförsvar och allmänna hälsa, vilket gör denna blandning till ett utmärkt tillskott till deras diet.
 2. Högt Fettinnehåll för Maximalt Energitillskott
  Med en fetthalt på 65% erbjuder denna blandning en kraftfull energikälla som hjälper fåglarna att bygga och bibehålla energireserver som är kritiska för att överleva de kalla vintermånaderna. Det höga fettinnehållet är lättsmält och omvandlas snabbt till energi.
 3. Ingen Oetisk Palmolja
  För att säkerställa en hållbar och etisk produkt, innehåller Talgfröbar Berry ingen palmolja. Detta ger dig tryggheten att mata dina fåglar med en produkt som är skonsam både för dem och för miljön.
 4. Säker och Hygienisk Förpackning
  Blandningen är nätlös och värmebehandlad, vilket eliminerar risken för att fåglarna fastnar och minimerar risken för bakterier. Dessutom är den fri från fröskal, vilket gör det enkelt att hålla utfodringsplatsen ren och hygienisk.
 5. Tillverkad i Finland med Naturliga Ingredienser
  Talgfröbar Berry är tillverkad i Finland med naturliga och högkvalitativa ingredienser. Den är fri från konstgjorda smakämnen och färgämnen, vilket garanterar att fåglarna får en ren och hälsosam kost.
 6. Enkel Upphängning och Matning
  Försedd med hål för enkel upphängning i träd, buskar eller fågelmatare, vilket gör det bekvämt att mata fåglarna oavsett var du väljer att placera blandningen.
 7. Utvecklad med Fåglarnas Välmående i Fokus
  Varje aspekt av fettfröblandningen är utformad med hänsyn till fåglarnas bästa, vilket säkerställer att de får en säker och näringsrik matkälla som stödjer deras välbefinnande genom hela året.

Fördelar för Dina Vildfåglar

 • Viktiga Näringsämnen från Bär
  Torkade bär ger naturliga antioxidanter, vitaminer och mineraler som främjar fåglarnas hälsa och bidrar till ett starkt immunförsvar.
 • Hög Energi för Vintermånaderna
  Det höga fettinnehållet ger den energi som småfåglar behöver för att överleva kalla och utmanande vinterförhållanden.
 • Ren och Säker Matning
  Den nätlösa och värmebehandlade formulan säkerställer en hygienisk matning och minimerar risken för bakterier, vilket gör det enkelt att hålla utfodringsplatsen ren.

Köp Talgfröbar Berry hos oss!

Hjälp dina vildfåglar att hålla sig friska och energirika med vår talgfröbar Berry. Beställ nu och ge fåglarna en högkvalitativ och näringsrik matkälla som stödjer deras hälsa och vitalitet genom hela året!

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Vanliga frågor om Talgfröbars Berry

 • Hur ska jag placera talgfröbarsen?

  • Strategisk Placering
   Häng upp frökakorna i träd eller fågelmatare där de är skyddade från regn och rovdjur, vilket gör det säkert och bekvämt för fåglarna att äta.
  • Kontinuerlig Tillgång
   Fyll på med nya frökakor regelbundet för att säkerställa att fåglarna alltid har tillgång till en pålitlig energikälla.
  • Säker Matning
   Placera frökakorna på säkra platser för att undvika att fåglarna utsätts för potentiella faror som rovdjur.