Wildlife Garden – Magnet Talgoxe

Magnet Talgoxe är ett naturtroget fågelhuvud som är snidat i trä och målat för hand, med ett magnetfäste på baksidan. Den här kylskåpsmagneten i form av ett talgoxhuvud blir ett fint inslag på kylskåpet.

90,00kr

Fraktkostnad: 79,2 kr

79,2

Fri frakt vid köp över 1500 kr!

1500

Leveranstid 3-7 arbetsdagar

per säck

Beskrivning

Magnet Talgoxe är ett naturtroget fågelhuvud som är snidat i trä och målat för hand, med ett magnetfäste på baksidan. Den här kylskåpsmagneten i form av ett talgoxhuvud blir ett fint inslag på kylskåpet. Den kan också användas på whiteboard eller på andra metallmaterial. Det finns sex olika kylskåpsmagneter med fågelmotiv som inspirerats från våra DecoBirds.

Talgoxen är en av våra vanligaste och mest kända fåglar. Mångas favorit! Talgoxen är den största fågeln inom familjen mesar. Den har vackert gul mage, svart hjässa och vita kinder, och det är lätt att få den så tam att den äter ur handen. Den kan till och med lära sig att komma på en vissling! I naturen består talgoxens föda av frön och insekter, men den besöker också gärna trädgårdarnas fågelbord. Talgoxen bygger sitt bo i fågelholkar, ihåliga träd eller andra lämpliga håligheter, som exempelvis ventiler.

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …