Leo & Wolf Fågelmatare

Upptäck fördelarna med vår Leo & Wolf fågelmatare, designad för att passa perfekt med 1 kilos och 600 grams fågelmatstänger från Leo & Wolf. Denna matare är tillverkad av återvunnen plast och erbjuder en robust och säker lösning för att skydda din fågelmat från både fåglar och andra djur.

69,00kr

Slutsåld

Vill du få ett meddelande när denna produkt åter finns i lager?

Kategori:

Varför välja Leo & Wolf fågelmatare?

 • Passar 1 kilos och 600 grams fågelmatstänger
  Vår fågelmatare är speciellt utformad för att rymma Leo & Wolfs 1 kilos och 600 grams fågelmatstänger, vilket ger en stabil och bekväm plats för fåglar att äta från. Mata ut dina favoritprodukter från Leo & Wolf med lätthet.
 • Skyddar mot matstöld av fåglar och djur
  Den innovativa designen hjälper till att förhindra att fåglar och andra djur stjäl mat från stängerna, vilket säkerställer att maten når sina avsedda konsumenter – de vilda fåglarna. Detta bidrar till en mer effektiv utfodring och mindre matsvinn.
 • Enkel upphängning med rep eller kedja
  Med ett smart utformat övre handtag kan fågelmataren enkelt hängas upp med hjälp av ett rep eller en kedja. Denna flexibilitet gör det lätt att placera mataren på den bästa platsen för dina fåglar, vare sig det är i en trädgård, på en balkong eller i en park.
 • Tillverkad av hållbar, återvunnen plast
  Tillverkad av återvunnen plast, är Leo & Wolf fågelmatare ett miljövänligt val som bidrar till att minska plastavfall och främjar en hållbar användning av resurser. Den hållbara konstruktionen säkerställer långvarig användning och motståndskraft mot väder och vind.
 • Säker för fåglarna
  Designen är utformad med fåglarnas säkerhet i åtanke, vilket eliminerar risken för skador under matning. Mataren är fri från skarpa kanter och farliga material, vilket gör den till en trygg plats för dina vildfåglar.
 • Återanvändbar och lätt att underhålla
  Återanvändbar och enkel att rengöra, denna fågelmatare erbjuder långsiktig användning. Regelbunden rengöring med varmt vatten och mild tvål håller mataren hygienisk och redo för kontinuerlig utfodring.

Fördelar för dina vildfåglar

 • Effektiv matning utan störningar
  Med den säkerställda utfodringen minskar risken för störningar från andra djur, vilket innebär att dina vildfåglar får den näring de behöver utan konkurrens.
 • Enkel installation och anpassning
  Den flexibla upphängningen med rep eller kedja gör det lätt att hitta den perfekta platsen för mataren, vilket optimerar tillgängligheten för fåglarna.
 • Hållbar och miljövänlig konstruktion
  Användningen av återvunnen plast gör Leo & Wolf fågelmatare till ett miljövänligt val, samtidigt som den erbjuder robusthet och långvarig hållbarhet.

Hur du använder Leo & Wolf fågelmatare

 1. Installera och placera
  • Trä ett rep eller en kedja genom det övre handtaget och häng upp mataren på en stabil gren, krok eller stolpe. Se till att placera den på en säker plats, där den är lättillgänglig för fåglarna och skyddad från rovdjur.
 2. Påfyllning och underhåll
  • Sätt i Leo & Wolfs 1 kilos eller 600 grams fågelmatstänger i mataren. Kontrollera och rengör mataren regelbundet med varmt vatten och mild tvål för att säkerställa hygien och fräsch matning.
 3. Övervaka och anpassa
  • Övervaka mataren för att säkerställa att fåglarna kan äta utan problem och att maten inte är blockerad. Justera placeringen om det behövs för att attrahera fler fåglar.

Beställ din Leo & Wolf fågelmatare idag!

Förse dina vildfåglar med en säkrare och mer hållbar matningsupplevelse med Leo & Wolf fågelmatare. Beställ nu och skapa en effektiv och skyddad matningsstation för dina fjäderklädda vänner!

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.