Leo&Wolf Fågelautomat fettfröblandning med nötter 225g

Berika dina vildfåglars kost med vår fågelautomat fettfröblandning med nötter. Denna innovativa matare erbjuder en enkel, säker och miljövänlig lösning för att tillgodose fåglarnas näringsbehov med en smakrik blandning av fett och nötter.

49,00kr

Slutsåld

Vill du få ett meddelande när denna produkt åter finns i lager?

Varför välja vår fågelautomat fettfröblandning med nötter?

 1. Fylld med 225g energirik fettfröblandning med nötter
  Vår fågelautomat levereras med 225 gram av högkvalitativ fettfröblandning med nötter. Denna blandning erbjuder en balanserad kost som är rik på energi och näringsämnen, idealisk för att stödja fåglarnas dagliga behov, särskilt under krävande vinterförhållanden.
 2. Tillverkad av hållbar, återvunnen plast
  Automaten är konstruerad av återvunnen plast, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ. Den robusta och väderbeständiga konstruktionen säkerställer långvarig användning och bidrar till en hållbar livsstil.
 3. Färdig att använda och enkel att hänga upp
  Designen möjliggör enkel upphängning och användning direkt ur förpackningen. Häng automaten i träd, på stolpar eller andra upphöjda platser för att snabbt skapa en säker matningsstation för dina fåglar.
 4. Återanvändbar matare för kontinuerlig användning
  Automaten kan enkelt återanvändas med vår 500g fettfröblandning med nötter, vilket gör det smidigt att hålla fåglarna matade utan att behöva köpa en ny matare varje gång.
 5. Säker och hygienisk matning
  Fettfröblandningen är värmebehandlad för att eliminera risken för skadliga bakterier, vilket gör maten säker för fåglarna. Den nätlösa designen förhindrar att fåglar fastnar och underlättar rengöringen av matningsplatsen.
 6. Optimerad för fåglar i olika storlekar
  Automatens design är anpassad för att passa ett brett spektrum av fågelarter, vilket gör den mångsidig och lämplig för användning i olika miljöer och säsonger.

Fördelar för dina vildfåglar

 • Energi och näring från nötter
  Nötterna i fettfröblandningen ger viktiga fettsyror och proteiner som stödjer fåglarnas hälsa och vitalitet, och hjälper dem att bibehålla energi under kalla månader.
 • Miljövänlig matare
  Användning av återvunnen plast bidrar till att minska plastavfall och stöder en hållbar användning av resurser, samtidigt som den ger en pålitlig matningslösning.
 • Säker och rengöringsvänlig
  Den nätlösa och värmebehandlade konstruktionen säkerställer en säker och hygienisk matplats, fri från risker för att fåglarna fastnar eller exponeras för bakterier.

Beställ din fågelautomat fettfröblandning med nötter idag!

Ge dina vildfåglar en näringsrik och säker matningsupplevelse med vår fågelautomat fettfröblandning med nötter. Beställ nu och bidra till en hållbar och hälsosam matningsmiljö för dina fåglar!

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Vanliga frågor om fågelautomater

 • Hur använder jag fågelautomaten?

  Att använda fågelautomaten med fettfröblandning och insekter är enkelt och effektivt. Följ dessa steg för att säkerställa att dina vildfåglar får bästa möjliga matningsupplevelse:

  Steg-för-steg Guide:

  1. Förbered Fågelautomaten
   • Ta fågelautomaten ur förpackningen och kontrollera att den är ren och fri från skador.
   • Om den är ny, fyll den med den medföljande 225g fettfröblandning.
   • Om du använder en tom automat, fyll den med 500g fettfröblandning med insekter eller annan rekommenderad fettfröblandning.
  2. Hitta en Lämplig Placering
   • Välj en plats som är skyddad från vind och regn, som t.ex. under ett träd eller ett takutsprång.
   • Se till att placeringen är fri från direkta hot som rovdjur, och gärna nära buskar eller träd som ger fåglarna en säker plats att fly till.
  3. Häng Upp Automaten
   • Använd den integrerade upphängningsanordningen på automaten.
   • Fäst automaten på en gren, stolpe eller krok. Se till att automaten hänger stabilt och inte riskerar att falla ner.
   • Justera höjden så att automaten är tillgänglig för fåglar men svåråtkomlig för andra djur.
  4. Underhåll och Påfyllning
   • Kontrollera automaten regelbundet och fyll på med mer fettfröblandning när det börjar ta slut.
   • Rengör automaten med varmt vatten och mild tvål minst en gång i månaden eller oftare vid behov, för att förhindra mögel och bakterietillväxt.
  5. Säkerhet och Observation
   • Håll ett öga på automaten för att säkerställa att den är fri från blockeringar och att fåglarna kan äta utan hinder.
   • Notera vilka fågelarter som besöker automaten och justera placeringen om det behövs för att attrahera fler arter.

  Tips för Optimal Användning:

  • Flera Matningsplatser: Om möjligt, använd flera fågelautomater eller kompletterande matningsplatser för att minska konkurrens och stress bland fåglarna.
  • Variera Maten: Variera fettfröblandningen med andra fågelmatningsprodukter som frön, nötter, och bär för att locka en större variation av fåglar.
  • Säkerhet först: Se till att automaten är placerad på en höjd och plats som är säker från potentiella rovdjur som katter.

  Med dessa enkla steg och tips kommer din fågelautomat att bli en populär matningsstation för vildfåglarna i ditt område, samtidigt som du bidrar till att upprätthålla en hälsosam och säker matningsmiljö.