Leo & Wolf Fettfröblandning med nötter 500g

Ge dina vildfåglar en balanserad och energirik kost med vår fettfröblandning med nötter. Denna högkvalitativa blandning är designad för att komplettera vildfåglarnas naturliga diet och kan serveras enkelt från en foderautomat eller fågelbräda.

59,00kr

Slutsåld

Vill du få ett meddelande när denna produkt åter finns i lager?

Varför Välja Fettfröblandning med Nötter?

 1. Balanserad och Näringsrik Blandning
  Vår fettfröblandning innehåller en noga utvald kombination av frön och nötter, som tillsammans erbjuder en riklig källa till protein, fett och viktiga näringsämnen. Denna blandning är idealisk för att möta behoven hos olika vildfågelarter.
 2. Hög Energi för Aktiva Fåglar
  Fettfröblandningen ger en kraftfull energikälla som hjälper fåglarna att bibehålla sina energinivåer, särskilt under krävande perioder som häckning och kallare väder. Den höga energitätheten stödjer fåglarnas metaboliska behov och allmänna hälsa.
 3. Lätt att Servera från Foderautomat eller Fågelbräda
  Den mångsidiga sammansättningen gör det enkelt att servera från både foderautomat och fågelbräda, vilket ger dig flexibilitet i hur du matar fåglarna. Detta gör det bekvämt att tillgodose vildfåglarnas näringsbehov oavsett plats och situation.
 4. Innehåller Naturliga och Kvalitativa Ingredienser
  Våra frön och nötter är utvalda för sin kvalitet och naturlighet, vilket säkerställer att fåglarna får en hälsosam och näringsrik kost. Blandningen är fri från konstgjorda tillsatser, vilket garanterar att dina fåglar får det bästa.
 5. Stödjer Fåglarnas Naturliga Diet
  Denna fettfröblandning är formulerad för att komplettera vildfåglarnas naturliga kost, vilket hjälper dem att upprätthålla en balanserad och näringsrik diet. Detta är viktigt för att stödja deras hälsa och vitalitet genom alla årstider.
 6. Attraherar en Mångfald av Fågelarter
  Kombinationen av frön och nötter lockar en bred variation av fågelarter till din trädgård. Från småfåglar till större fåglar, denna blandning säkerställer att din fågelmatningsstation blir en populär plats för en mångfald av vildfåglar.

Fördelar för Dina Vildfåglar

 • Naturlig Energikälla
  Med en hög fetthalt och näringsrika nötter, erbjuder fettfröblandningen en pålitlig energikälla som stödjer fåglarnas dagliga aktiviteter och allmänna välbefinnande.
 • Flexibel Matning
  Kan enkelt serveras från foderautomater eller fågelbrädor, vilket gör det lätt att anpassa matningen efter olika förhållanden och preferenser.
 • Mångsidig Attraktion
  Frön och nötter i blandningen lockar en mängd olika fågelarter, vilket skapar en livlig och varierad fågelfauna i din trädgård.

Köp Fettfröblandning med Nötter hos oss!

Förse dina vildfåglar med en näringsrik och balanserad kost genom att beställa vår fettfröblandning med nötter. Gör din trädgård till en fristad för fåglar genom att erbjuda dem en pålitlig och högkvalitativ matkälla!

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.