Leo & Wolf Fettfröblandning med insekter 500g

Berika din trädgård och stöd dina vildfåglars hälsa med vår fettfröblandning med insekter. Denna näringsrika foderblandning kombinerar kvalitetsfrön och proteinrika insekter, vilket erbjuder en optimal kost som kompletterar fåglarnas naturliga näringsbehov.

59,00kr

Slutsåld

Vill du få ett meddelande när denna produkt åter finns i lager?

Varför Välja Fettfröblandning med Insekter?

 1. Näringsrik Kombinationskost
  Fettfröblandningen med insekter är en perfekt balans mellan högkvalitativa frön och naturligt insektsprotein. Denna kombination tillhandahåller en omfattande näringsprofil som främjar fåglarnas allmänna hälsa och vitalitet.
 2. Proteinrik Kost för Energi och Tillväxt
  Insekterna i blandningen tillhandahåller ett rikligt proteintillskott som stödjer fåglarnas muskelbyggnad och energinivåer. Detta är särskilt viktigt under tillväxt och häckningssäsong när behovet av protein är som störst.
 3. Flexibel Servering från Foderautomat eller Fågelbräda
  Oavsett om du föredrar att använda en foderautomat eller fågelbräda, är fettfröblandningen lätt att servera. Detta ger dig flexibilitet att anpassa matningen efter dina förhållanden och fåglarnas behov.
 4. Naturliga Ingredienser av Hög Kvalitet
  Vi använder endast naturliga och högkvalitativa ingredienser i vår fettfröblandning. Blandningen är fri från konstgjorda smakämnen och färgämnen, vilket garanterar att fåglarna får en ren och hälsosam kost.
 5. Högt Fettinnehåll för Optimal Energitillförsel
  Det höga fettinnehållet i fröna ger en riklig energikälla som hjälper fåglarna att upprätthålla sina energireserver, särskilt under kalla och energikrävande perioder.
 6. Kompletterar den Artspecifika Kosten
  Denna blandning är utformad för att komplettera fåglarnas naturliga kost och ger en extra energiboost som stödjer deras dagliga aktiviteter och övergripande hälsa.
 7. Attraherar en Bred Variation av Fåglar
  Kombinationen av frön och insekter lockar till sig en mångfald av fågelarter, vilket gör din fågelmatningsstation till en populär plats för en bred variation av vildfåglar.

 

Fördelar för Dina Vildfåglar

 • Näringsrikt Insektsprotein
  Insekterna i blandningen ger ett naturligt proteintillskott som stöder fåglarnas tillväxt, hälsa och energibehov. Detta gör det till en idealisk matkälla under hela året.
 • Hög Energi för Aktiva Fåglar
  Med en rik källa av fett från fröna, erbjuder denna blandning den energi fåglarna behöver för att hålla sig aktiva och friska, särskilt under vintermånaderna.
 • Enkel och Flexibel Matning
  Oavsett om du använder foderautomat eller fågelbräda, gör denna blandning det enkelt att tillgodose fåglarnas näringsbehov och hålla dem återkommande till din trädgård.

Köp Fettfröblandning med insekter hos oss!

Gör din trädgård till en fristad för vildfåglar med vår fettfröblandning med insekter. Beställ nu för att ge fåglarna en naturlig och näringsrik kost som stödjer deras hälsa och energi genom hela året!

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.