Leo&Wolf Fågelautomat fettfröblandning med insekter 225g

Upptäck en effektiv och miljövänlig lösning för att mata dina vildfåglar med vår fågelautomat fettfröblandning med insekter. Denna praktiska fågelmatare kombinerar hållbar design med näringsrik fettfröblandning, vilket gör det enkelt att stödja fåglarnas hälsa och energi året runt.

49,00kr

Slutsåld

Vill du få ett meddelande när denna produkt åter finns i lager?

Varför välja vår fågelautomat med fettfröblandning med insekter

 1. Innehåller 225g Näringsrik Fettfröblandning
  Varje fågelautomat kommer förpackad med 225 gram av vår premium fettfröblandning med insekter. Denna blandning är rik på naturligt insektsprotein och energi, vilket gör den idealisk för att tillgodose vildfåglarnas dagliga näringsbehov.
 2. Hållbar och Miljövänlig Design
  Tillverkad av återvunnen plast, är denna fågelautomat både hållbar och miljövänlig. Den robusta konstruktionen säkerställer långvarig användning och minimerar avfall, vilket gör den till ett hållbart val för miljömedvetna fågelälskare.
 3. Lätt att Hänga och Använda
  Designad för enkel installation, kan denna fågelautomat snabbt hängas upp i träd, på stolpar eller balkonger. Den är färdig att använda direkt ur förpackningen, vilket gör det smidigt att börja mata dina fåglar med näringsrik föda på nolltid.
 4. Återanvändbar Matare för Långsiktig Användning
  Denna matare är inte bara en engångslösning; den är designad för att återanvändas med vår 500g fettfröblandning med insekter. Detta gör det enkelt att hålla fåglarna matade kontinuerligt, samtidigt som du minskar ditt ekologiska fotavtryck.
 5. Säker och Hygienisk Matning
  Fettfröblandningen i automaten är värmebehandlad för att eliminera risken för skadliga bakterier, vilket gör maten säker för fåglarna att äta. Den nätlösa designen förhindrar att fåglar fastnar och bidrar till en renare matningsplats.
 6. Optimerad för Fåglar i Alla Storlekar
  Denna fågelautomat är utformad för att passa en mängd olika fågelarter, vilket gör den till ett mångsidigt tillskott till din fågelmatningsstation. Oavsett om du lockar till dig småfåglar eller större arter, erbjuder automaten en säker och tillgänglig matkälla.

Fördelar för dina vildfåglar

 • Naturligt Insektsprotein och Energi
  Fettfröblandningen med insekter erbjuder en naturlig källa till protein och energi som stödjer fåglarnas hälsa, muskelutveckling och allmänna vitalitet.
 • Hållbar och Miljövänlig Matare
  Tillverkad av återvunnen plast, bidrar denna fågelautomat till att minska plastavfall och stödja en hållbar livsstil, samtidigt som den ger en pålitlig matningslösning.
 • Säker Matplats
  Med en nätlös design och värmebehandlad blandning, ger automaten en trygg och hygienisk matningsmiljö, vilket säkerställer att fåglarna får en säker och hälsosam matkälla.

Beställ din Fågelautomat fettfröblandning med insekter idag!

Gör fågelmatning till en enkel och hållbar aktivitet med vår fågelautomat fettfröblandning med insekter. Beställ nu för att ge dina vildfåglar en näringsrik och säker matningsupplevelse som stödjer deras hälsa och energi!

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Vanliga frågor om fågelautomater

 • Hur använder jag fågelautomaten?

  Att använda fågelautomaten med fettfröblandning och insekter är enkelt och effektivt. Följ dessa steg för att säkerställa att dina vildfåglar får bästa möjliga matningsupplevelse:

  Steg-för-steg Guide:

  1. Förbered Fågelautomaten
   • Ta fågelautomaten ur förpackningen och kontrollera att den är ren och fri från skador.
   • Om den är ny, fyll den med den medföljande 225g fettfröblandning.
   • Om du använder en tom automat, fyll den med 500g fettfröblandning med insekter eller annan rekommenderad fettfröblandning.
  2. Hitta en Lämplig Placering
   • Välj en plats som är skyddad från vind och regn, som t.ex. under ett träd eller ett takutsprång.
   • Se till att placeringen är fri från direkta hot som rovdjur, och gärna nära buskar eller träd som ger fåglarna en säker plats att fly till.
  3. Häng Upp Automaten
   • Använd den integrerade upphängningsanordningen på automaten.
   • Fäst automaten på en gren, stolpe eller krok. Se till att automaten hänger stabilt och inte riskerar att falla ner.
   • Justera höjden så att automaten är tillgänglig för fåglar men svåråtkomlig för andra djur.
  4. Underhåll och Påfyllning
   • Kontrollera automaten regelbundet och fyll på med mer fettfröblandning när det börjar ta slut.
   • Rengör automaten med varmt vatten och mild tvål minst en gång i månaden eller oftare vid behov, för att förhindra mögel och bakterietillväxt.
  5. Säkerhet och Observation
   • Håll ett öga på automaten för att säkerställa att den är fri från blockeringar och att fåglarna kan äta utan hinder.
   • Notera vilka fågelarter som besöker automaten och justera placeringen om det behövs för att attrahera fler arter.

  Tips för Optimal Användning:

  • Flera Matningsplatser: Om möjligt, använd flera fågelautomater eller kompletterande matningsplatser för att minska konkurrens och stress bland fåglarna.
  • Variera Maten: Variera fettfröblandningen med andra fågelmatningsprodukter som frön, nötter, och bär för att locka en större variation av fåglar.
  • Säkerhet först: Se till att automaten är placerad på en höjd och plats som är säker från potentiella rovdjur som katter.

  Med dessa enkla steg och tips kommer din fågelautomat att bli en populär matningsstation för vildfåglarna i ditt område, samtidigt som du bidrar till att upprätthålla en hälsosam och säker matningsmiljö.